fredag 27 februari 2009

Vad var det för dag sa du, sa du?

Molly tjatar alltid om "myspys" såhär på fredagarna. Myspys. Undra vem fan som lärde henne det ordet. Inte var det jag iallafall, det kan jag lova 're! Myspys. Alltså, ärligt talat. Nu är ju hon bara barnet, hon kommer väl lära sig. Men vuxna människor som ringer till "älsklingen" på fredageftermiddagen från jobbet och frågar om de inte ska ha lite "myspys" ikväll, de orkar man inte med va? Ni vet dom där som kanske kallar varandra "Grodan" eller "Korven" eller jag vete fan vad de kallar varandra. "Gullsebub"? Nåt myspysigt är det iallafall.

Ah, och sen ska dom ha myspys dårå. Hyra nån mysig film kanske då. Fast ändå nån som det är lite fart i. Lite läskig liksom. Så man får "kura ihop sig och bara mysa" liksom. Ja, så dom valde väl den där jävla filmen med Sean Connery (han är ju så bra!!!) och Catherine Zeta Jones. Entrapment. De har ju sett den förr ju. Men den är ju så mysläskigt va! Perfekt.

Nåt jävla gottis köper de väl också. Lite plockgodis och ett rör Pringels till Gullsebub och salta pinnar (lite kalorier) till Grodan.

Sen ryker de väl ihop som ett helvete för att Gullsebub råkade säga att Zeta-Jones hade en förbannat mustig röv liksom. Hon går och lägger sig på sängen och tittar in i väggen och väntar på att han ska komma, helt ångerfylld och be om förlåtelse. Hon kommer sura. Och han skulle ju bara liksom böna och be och pussa henne och hålla på, och först ska hon bara streta emot och sen så skulle hon ju ändå ge med sig och så skulle de ju ligga med varandra. Och så skulle det ju ändå vara myspys. Gullsebub och Grodan 4-ever.

Men han kommer ju inte. Han har ju liksom gått in på toan. Skiter väl i hennes jävla pms-besvär. Och han hatar ju att han ska behöva kalla henne Grodan. Vafan. Fittan vore mer passande. Och så runkar han väl lite då.

Fredag idag hörrni! Myspys!

4 kommentarer:

 1. hahaha runket nästlar sig in i bloggen!

  SvaraRadera
 2. ja här sitter man. laddat med Taco Taco kväll, en hyrfilm och sorbetglass. Härligt och klyshigt!

  SvaraRadera
 3. haha, älska att det ändå finns folk som fortfarande hyr en rulle liksom. Vad blev det?

  SvaraRadera
 4. patrik 1,5 och en pretto fairtrade Ubuntu cola

  SvaraRadera