söndag 1 mars 2009

Konversation om finlandskryssning

michael säger: (21.16.45)
vill ju se ifall man blir uppraggad av nån gammal sliten kvinna, haha

Elvira säger: (21.19.54)
Men lätt alltså! På väg till hytten så drar hon liksom upp kjolen helt fumligt och "hooohoo!!" som ett jävla gökur. Bara råkar slå i väggen hela tiden i korridoren och typ försöker gå sexigt baklänges o dra dig i nån jävla halsduk ellr slips eller fan vet jag.

michael säger: (21.20.15)
hahaha, i love it!

Elvira säger: (21.22.51)
du vet, sen kommer ni in till hytten och då ska kärringen strippa helt plötsligt! Typ tar helt vingliga steg lite hit o dit och typ hummar på "Strangers in the night".

michael säger: (21.23.16)
jag skulle lätt inte banga, haha

Elvira säger: (21.27.37)
Näfan, fattar jag väl. Men det är ju bara det. Att sen när hon fått av sig typ det mesta av kläderna (bh:n va svår, så den har hon liksom bara dragit upp ovanför brösten) så sätter hon sig liksom gränsle på dig. Du sitter där på sängkanten där liksom. Men tro på faaan att hon tappar balansen och jag menar, du har ju ett par öl i varje ben också så inte fan hinner du fånga henne liksom.

Elvira säger: (21.27.51)
Slår i huvudet som fan gör hon vet du.

Elvira säger: (21.29.09)
Men det var nästan tur det. För bara en stund senare så kommer liksom Pekka in på rummet. Ja, den där "jävla gubbfan" hon jiddra om tidigar. Inte fan hade du fattat att han OCKSÅ va på båten.

michael säger: (21.29.30)
hahahahahaha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar