tisdag 24 mars 2009

Vardagsrumsbetraktelse

Sitter i min en gång beiga soffa och blickar ut över mitt vardagsrum. En stilstudie i mänskligt förfall. På bordets befläckade skiva står vinglaset som i helgen fylldes, och tömdes på rödvin. Ett paket naturdiet som fungerar som ångestdämpande efter eventuell överätning. På den gamla tjockteven som Molly förärat med sin konstnärliga talang har hon också mycket väl placerat ut ett äppelskrutt. På golvet ligger resterna av någon form av pysselverksamhet vi ägnat oss åt. Små små konfettiliknande bitar vi klippt ur tidningspapper är strödda över den luddande mattan. Vet inte vad det skulle vara bra för. Såhär i efterhand.

I ett hörn står de två Guitarhero-gitarrerna och skräpar. Tillsammans med diverse sladdar tillhörande allt från playstation till dammsugare och hårtork.

Tvätten ja. Den står där borta. Men äsh. Den är ju nytvättad. Det hade ju varit värre om den var otvättad eller hur. Visserligen kommer den ju stå där tills den är otvättad igen. Men vafan liksom. Vem viker tvätt? Ärligt talat. Hmpff!

Mitt vardagsrum. En stilstudie i mänskligt förfall. Bara så.

Ingen bild.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar