lördag 18 april 2009

Sopstationen

Jag är inne i en fruktansvärt lat period. Det visar sig på ett flertal sätt. Till exempel är min senaste städmetod att slänga in allting som behöver städas bort in i mitt sovrum. Där är det ju ändår ingen mer än jag som vistas (sa hon bittert). Men jag har också anrättat en sopstation på balkongen. Det är ju jobbigt att gå ner för trappen och ut på gården för att släga soporna liksom.
Du kommer ju få besök från skator och kråkor var det någon som sa. Och jaaa, men det kan väl i så fall vara ett trevligt inslag. Folk sätter ju upp nötpåsar och skit för att locka småfåglarna. När man kan langa ut soporna liksom. Ekonomiskt, ekologiskt och etiskt. Tycker jag.

4 kommentarer:

 1. hahahahahaha...du är helt galen!

  SvaraRadera
 2. Jag glömmer aldrig när jag lämnade en nygrillad kyckling ute på altanen för att den skulle svalna. Vem som käkade upp den vet jag inte, men det var bara benrester kvar. Och det var jäkligt nedgrisat runtomkring.

  SvaraRadera
 3. Anonym - Lustigt, det är flera som säger det. Kanske ska försöka få det där undersökt...

  Mats L - Hahaaa! Vad snopet det måste varit. Det sköna för mig är ju att det vore en lättnad om soporna var puts väck, då slapp jag ju gå ner med dem!

  SvaraRadera
 4. Gaaah

  Plocka in dem eller släng ner dem från balkongen! Jag slängde ut mina sopor på balkongen under flera månaders tid (förutom då jag lyckades komma ihåg att skicka ett par påsar med vänner när de var på besök). Högen växte o växte och jag bodde på 3:e våningen men det hindrade inte mössen från att välla ut ur soppåsarna vid ett tillfälle då jag gick emot sopberget på väg ut för att ta en cigg.

  Fy f..n. Jag kräktes nästan rakt ut. Inte nog med det heller, för en av mössen sprang IN, in i min lägenhet. Jag var hysterisk. Hittade den inte. Fick inte en blund i ögonen den natten. Hörde läskiga ljud. En ovälkommen gäst i min lägenhet.

  Nästa dag kom en väninna över. Vi lyckades fånga musjä..eln under en uppochnervänd glassburk. Sedan är allt lixom svart. Jag minns inte mer men jag tror vi ringde efter hennes ex pojkvän som fick komma o ta bort den.

  Åh fy sjutton. Vilka minnen.

  TA BORT SOPORNA!

  SvaraRadera