torsdag 30 april 2009

Valborg

Grodan och Gullsebub firar valborg. De har bjudit över vänner, bara par, och ska grilla. "Grabbarna" blandar grogg med Fanta Tropical och Absolut. Tjejerna tar en xider och myser. Gullsebub har köpt två fina flintastekar och "grabbarna" hade med sig några tjockkorvar. Och groggvirke. "Tjejerna" fnissar och gör sig roliga över "grabbarnas" grilldiskussioner. "De är som pojkar när grillen kommer fram". Dagens outfit är rakt igenom cargoshorts och wifebeaterlinne (fast det vet dom inte att det heter), Gullsebub har en ny keps från Ed Hardy.

Lite senare går dom till fotbollsplanen ett bit bort för att kolla på brasan. "Tjejerna" myser innanför "Grabbarnas" tröjor. Sen undrar någon om inte nån hade tagit med sig bärsen. Det hade ingen. Så de skiter i brasan. Går hem. "Tjejerna" meter bakom. Nu pratar dom om hur de alltid måste ta disken.

Senare på kvällen blir Gullsebub alldeles för full och tar Grodan på muffen inför alla. Då är festen slut för Gullsebubs del kan jag lova. Det kan jag lova er. Han får inte ligga ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar