lördag 9 maj 2009

Dam(m)sugning

Ni vet ju hur jag är, ja, när det gäller städning alltså. Det är ju ingen hemlighet att jag hatar städning och framförallt - att jag inte ens vet hur man gör. Jag lider av en grav städallergi skulle jag vilja påstå, och det finns inget botemedel... Eller gör det det?

Här om dagarna kom dom där dammsugarpåsarna som snälla, och potentiella maken, MrDustbag skickade till mig. Med dom fick jag också några luktagottpinnar som man ska placera i själva dammsugaren. Vid dammsugning avger då dammsugaren en angenäm doft. 
Och det ska jag säga er, det är inte vilken angenäm doft som helst, utan doften av man. Och här, mina vänner, börjar det bli intressant. Plötsligt ser jag potential i dammsugaren. Känner ett litet...pirr om man så säger. 

Det känns, om jag ska vara frank, inte som en omöjlighet att jag inom kort tid kommer kunna stoltsera med lika många sugmärken som "skolans madrass" hade när hon var 15 år. Och jag funderar på om det är möjligt att ta relationen ännu längre än så. Inluften? Utluften? Jag vet inte, jag vet verkligen inte. Jag ska fundera på det där. Kanske dammsugaren inom snar framtid kommer gå under produktnamnet damsugare istället. Vi får se.

Och om så sker, tack MrDustbag, tack.

Dammsugarpåsar direkt i din brevlåda från mrDustbag.se, specialisten på dammsugarpåsar

5 kommentarer:

 1. Just det... jag skulle dammsuga idag! Har inte gjort det på två veckor. I´m a damn sucker... get it? Damn sucker, dammsucker! hahahaha

  Äh, skit i det. Det var inget.

  SvaraRadera
 2. @Hannes Hopf - E' du go ellääär!?

  SvaraRadera
 3. Jag är från västkusten, det är nog därför.

  SvaraRadera
 4. Jag kommer och suger åt dig. Både damm och dam.


  /Mr ass-buster

  SvaraRadera
 5. @Mr ass-buster - Varmt välkommen!

  SvaraRadera