tisdag 19 maj 2009

Vinn Not on my shift-tee
Nu har du chans att vinna ett stycke fashion ur den sjukt sjukt snygga Not on my shift-kollektionen. Allt du behöver göra (i sann jävla utlottningsanda) är att avsluta meningen nedan. Jag är enväldig domare. Ok! Förstod man något av det där? Ni ska liksom fylla i slutet av meningen med era egna ord. Ni bara hittar på liksom. Vad som helst! Vad som helst bara!


Avsluta följande mening:

Han kom gående längs stigen....

21 kommentarer:

 1. Han kom gående längs stigen på de benstumpar Antipiratbyråns "utredare" hade lämnat kvar efter att bestraffat honom med köttkvarn och saltsyra...

  SvaraRadera
 2. Han kom gående längs stigen men innan han visste ordet av de så halkade han och fastnad med nästan i en stubbe. Men när han tänkte efter så gjorde det ju inte så mycket, för hade han haft bråttom så hade han ju tagit vägen, och inte skogen. Dock befann han sig i en lövskog så de fanns inte en enda kotte att fråga. Men där borta stod ju en ek och en bok.. Då kan ju i alla fall läsa medan han väntade.

  SvaraRadera
 3. ..men tänkte att det HÄR var ju för jävligt, och att han borde tagit den breda vägen istället.

  SvaraRadera
 4. ...och helt plötsligt trampade han på en stor komocka! HAHAHA

  SvaraRadera
 5. och på den vägen är det

  SvaraRadera
 6. Han kom gående längs stigen....
  lika jävla het som alltid, just den här dagen när vi bestämt träff hade han vattenkammat sitt hår och ja, jag dog nästan, mitt hjärta började bullta och jag funderade på att bara smyga därifrån men det kunde jag ju inte, åh nej(!) jag vart ju tvungen att ta han bara, rätt upp och ner bland granarna iskogen.

  SvaraRadera
 7. Jocke med kniven20 maj 2009 10:02

  Han kom gående längst stigen full som ett ägg, rödögd som en ål men ändå så jävla nöjd, han hadde ju fått ligga, var nog tack vare den där gnuggisen av pantern med gucci halsbandet han så uträknat placerat på axeln men endå, ligga... ja jävlar

  SvaraRadera
 8. Han kom gående längs stigen, fullt upptagen med att försöka pilla bort finnen bakom örat.
  Hur? Hur inihelahelvetet ska jag göra nu, tänkte han när finnen äntligen sprack och innehållet bubblade fram som en såpbubbla, sakta men säkert, växte varbubblan medan tankarna snurrade kring frågan han ställt sig ovabrutet i flera dagar nu. Hur?
  Jag gör det bara, bestämde han sig för, samtidigt som han sprätte iväg den lilla bubblan och log lite snett för sig själv. Nog är man lite äcklig ibland.

  SvaraRadera
 9. ..och mer är det oftast inte.

  SvaraRadera
 10. Han kom gående längs stigen....
  och hans styva näshår vajade i vinden. Han visste att nu var det dags. Idag var dagen han skulle säga ifrån och sen aldrig mer se sig om.
  /A*

  SvaraRadera
 11. Han kom gående längs stigen....
  blodet rann från från hans spruckna läpp och i handen hade han fortfarande en ring med falukorv.

  /A*

  SvaraRadera
 12. Han kom gående längs stigen....
  mer nödig än han varit i hela sitt liv. Jag måste hinna hem tänkte han för gör jag inte det så händer det när som helst en olycka.

  /A*

  SvaraRadera
 13. Han kom gående längs stigen....
  ful som stryk och jävligt ointressant för alla utom kronofogden.
  /A*

  SvaraRadera
 14. Han kom gående längs stigen....
  och föga anade Jerker att detta var hans sista promenad i livet. En timme senare låg han död i diket pga. av ett fallande träd.

  SvaraRadera
 15. Han kom gående längs stigen....
  Jag hade världens bästa fortsättning som jag skulle skriva men har glömt bort den. Såg nått krypande i håret i spegeln. Det var löss. Nu kliar det och medlet luktar illa. Så de blev ingen historia. Jävla skit barn alltså.

  SvaraRadera
 16. Han kom gående längst stigen spritt språngande med endast en liten hatt med flor på skulten. Tant Astrid höll på att få hjärtsnurp när hon såg honom. Sedan den dagen kunde han inte visa sig på byn utan att folk började tissla och tassla. De jävla asen. Men det gjorde egentligen inget. För han visste något de inte vissta. HA.

  SvaraRadera
 17. VISSTE för bövelen, inget annat!

  SvaraRadera
 18. o visste att trots att han var rund som brolin var han en sjukt vig en.

  SvaraRadera
 19. Så gryyymt roligt med alla era bidrag! Ni äger!

  SvaraRadera