lördag 20 juni 2009

Är jag död, eller är det ni?

Jag funderade länge på det. Vad hände igår? Avled ni av fylla och synd? Berätta, för jag har inte hört ett ord från er sedan i förrgår. 

8 kommentarer:

 1. Vi är bakis. Så enkelt är det.

  SvaraRadera
 2. Jag har knäckt den bästa hämnden!

  Nästa gång är det vi som smusslar och typ säger dan innan (efter 3 månaders hemliga förberedelser) "-asså nae det är bara singlar så det kanske inte passar att ni par hänger med, vi tänker inte ha några som sitter och gosar/förstör genom det klassiska parbråket. Vi singlar ska grovhångla, dricka sprit och svina i lugn o ro"

  SvaraRadera
 3. Ganska bra baksmälla, men död är nog att ta i.

  SvaraRadera
 4. @Sjumilakliv @Andreas - Åh, men ni lever iallafall. Gud så orolig jag varit!

  @Grubblaren - Eller hur! Ha-ha, fan va snopna och avundsjuka de skulle bli. Asen.

  SvaraRadera
 5. Haha, jag gillar Grubblarens tänkande!

  SvaraRadera
 6. Tack Julia!

  Nu är jag trött på att paren tar sig rätten att självutnämna sig till nån slags högre väsen. Jag säger ifrån. Nästa gång kör vi singelrajja så det står härliga till.

  SvaraRadera
 7. Jag ser fram emot nästa års midsommar. Grubblaren, Elvira, Julia och en rad till som igår blev Twitter-blåa. Det kommer att bli hejdundrande. Som Guds eld- och svavelfyrverkeri i berättelsen om Sodom och Gomorra. Om vi har tur. Glöm inte att bjuda mig. /P

  SvaraRadera
 8. Det är fan en deal. Nästa år är det midsommar för bara oss singlar. Och ni skulle bara våga hooka upp med någon innan dess alltså.

  SvaraRadera