onsdag 17 juni 2009

Hur botar man sjukdomen sugmärken?Här ser ni dagens sökord till bloggen. Och jag tänkte att kan vi inte hjälpa den stackarn som söker botemedel för sina sugmärken? Finns det någon huskur man kan ta till? Håll inte inne med era bästa tricks och tips nu!

12 kommentarer:

 1. Jag vill minnas att jag en gång försökte dölja ett sugmärke med ett sådant lipsylliknande-stift som var emot acne. Det var liksom någon hudfärgat klägg(!?) som täckte väldigt bra.

  SvaraRadera
 2. På apoteket finns en salva som får blåmärken att gå bort snabbare,funkar även på sugmärken.

  SvaraRadera
 3. Vad är ett sugmärke?

  SvaraRadera
 4. @pelletsmaskinen

  "Sugmärke, ett blåmärke på huden skapat genom sugning med munnen. Suget orsakar små blödningar under huden vilket resulterar i ett blåmärke. Sugmärket är i normalfallet synligt i 2-3 dygn."
  Källa: Wikipedia

  Eget tillägg: Det är något som unga vuxna (yngre tonåren) ägnar sig åt. Varför undrar jag verkligen också. Även äldre människor, ffa kvinnor åsamkar sig denna utgjutelse med hjälp av dammsugarslangen sägs det, kanske för att kastas bak till unga år då dessa fortfarande upplevde sig själva som åtråvärda.

  Själv har jag ingen erfarenhet i frågan. Gör det ont?

  SvaraRadera
 5. Så som jag har förstått det, nu efter att ha utforskat området några timmar på det häringa internet, är sugmärkningen en konst, en sport och en evig källa till lycka och glädje för omgivningen sedan urminnes dagar. Innan jag dör ska jag testa. /P

  SvaraRadera
 6. Tandkräm användes på min tid (för ca 30 år sedan). Fungerade utmärkt.

  SvaraRadera
 7. håller med - tandkräm sas funka!
  kul att få ett nytt användningsområde för dammsugaren, ska tipsa dammsugarskötaren hos oss./åsa

  SvaraRadera
 8. sugmärke gör inte ont. personligen tycker jag inte det är särskilt skönt heller. ger bara ett stort märke som man behöver skämmas med i en vecka. jobbigt att förklara hemma också vad det är för något, haha.

  SvaraRadera
 9. Jag tror att det funkar med alovera kräm
  jag hört att det funkar i alla fall.

  SvaraRadera
 10. I got this websіtе fгοm mу budԁу who shared with me аbout this website аnd аt the momеnt thіs time I am visiting this site and rеаding verу
  infoгmаtivе cοntent at this рlаce.


  Havе a looκ at mу web-site - Payday Loans

  SvaraRadera
 11. jag fick ett jätte stort och jätte rött sugmärke(jag råkade sätta en liten sugpropp som inte ville lossna) och jag undrar hur lång tid det ungefär tar för ett jätte rött, om det är farligt och om det kommer att försvina

  SvaraRadera