fredag 5 juni 2009

Ni bestämmer

Annonser, vad säger ni om det. Är det något ni kan tänka er att se här? Jag har undvikit det lite. För att jag vill ha det cleant. Men jag vacklar nu. Säger ni nej, så är det nej.

Och när jag ändå håller på: Alla förbättringsförslag är välkomna. Vad vill ni se mer av? Vad vill ni ha mer av, och mindre av? Mer bilder, mindre snusk? Mer snusk, mindre youtube-klipp? Inte för att jag postar så jävla mycket youtube-klipp iofs. Det får ni fan stå ut med.

8 kommentarer:

 1. Mer snusk ska de va!

  /Gubbsoda

  SvaraRadera
 2. @Gubbsoda - Varför blir jag inte förvånad?

  @Mattias - Jo, jag tycker egentligen också det. Och jag vet inte hur mycket pengar jag skulle kunna få på googleannonserna heller. Samtidigt så är jag ju påväg att lägga ganska mycket pengar på bloggen ur egen ficka, utan några direkta möjligheter att få payback mer än i att alla ni grymma människor läser och kommenterar. Men det kanske är tillräckligt liksom. Jag tror nästan det.

  SvaraRadera
 3. på vilket sätt är du på väg att lägga mycket pengar på den?

  SvaraRadera
 4. @michael - Väskorna, som alla är så peppade på har jag ju tänkt att köpa in själv istället. Det innebär att jag kommer ligga ute med ett antal tusenlappar. Och troligast också dela ut en hel del gratis. Det är värt, ni behöver lite notonmyshift-fashion därute i stugorna. Men det är ju ändå en del pengar. Fast jag vet som sagt inte, med annonseringen. Jag är rätt anti, men det är ju ett alternativ.

  SvaraRadera
 5. Med reklam. Du skulle kanske kunna tjäna ihop till ett par glassar i månaden.

  SvaraRadera
 6. Coolt. Elvira going all out on this blogg business :)

  SvaraRadera
 7. @Mats L - ja, jag skulle ju inte bli rik liksom. Men nån glass ibland liksom.

  @michael - Självklart! I don't do small.

  SvaraRadera