måndag 1 juni 2009

På teve

Just nu är det Allra käraste syster på teve, ja, ni vet den där av Astrid. Brings back memories. Den är fin är den. 

Då kommer jag att tänka på just det där med att se saker som man sett i sin barndom. Och hur annorlunda det kan te sig som vuxen. Värst är nog Bröderna Lejonhjärta. Katla. Har ni sett den på senaste? Inte? Då ska jag berätta för ett att Katla är en jävla drake gjord av papier maché! Papier maché! Fatta! Det är så jävla uselt gjort att man får ångest. Riktigt dåligt. Och det där gick man på. 

Ett annat bra exempel är Narnia. Alltså, inte de nya filmerna utan de gamla. Hela jävla skiten är ett skämt. Och ändå var det magiskt när man var liten...

5 kommentarer:

 1. Och jag som inte ens vågade titta på Bröderna Lejonhjärta just pga av Katla. Vilken tönt man var, att man inte fattade.

  SvaraRadera
 2. Eller hur! Så var det ju! Och det finns ju läskiga inslag liksom, men Katla är fan inte ett av dem såhär i efterhand. Papier maché!

  SvaraRadera
 3. http://www.youtube.com/watch?v=F6iuQrjvffA

  SvaraRadera
 4. Allra käraste syster är en av mina favoriter! Var superbesviken när man fick gå på bio och se Bröderna Lejonhjärta, Jonatan skulle ju vara en VACKER hjälte!!..böckerna är fortfarande så härligt bra!!!

  SvaraRadera
 5. Hahaha, näe, Jonatan är ju inte nån skönhet direkt. Ja böckerna är underbara, och egentligen filmatiseringarna också. Såklart. Förutom att Katla inte är på riktgt. Fejk!

  SvaraRadera