lördag 5 juni 2010

"Och skit i om du gör bort dig!"

Jag slutade skolan igår. Två terminer på Berghs är till ända. Sista dagen fick vi tillbaka det brev vi skrivit till oss själva första skoldagen. Mitt brev var fyllt med klämkäcka uttryck och löjliga hejarop. Förutom sista meningen. Då skriver jag: "Och skit i om du gör bort dig!". Jag vet inte hur bra det rådet var, men jag har hållit vid det under hela året.

Som när jag, bara några veckor in i utbildningen, snubblar och faller pladask på scen inför typ 80 av mina då helt okända skolkamrater, för att sedan resa mig, dra en luftrap och sedemera kliva av scen. Där gjorde jag bort mig. Men sket i det.

Eller när jag skulle bli intervjuad på scen inför 250 säljare på TV4 och får en blackout och vägrar svara på frågorna. Alltså, verkligen vägrade svara. När frågan ställdes typ "Elvira, kan du berätta hur bla bla bla?" så tog jag helt sonika microfonen och svarade "Nej.". Där gjorde jag bort mig. Men sket i det.

Igår var alltså sista dagen (natten) som jag ansåg mig ha rätt att följa rådet. Och det resulterade i ett antal ohämmade SMS till kreti och pleti. Vi talar ömma kärleksförklaringar och annat dravel försvarade med detta brav till mig själv. Jag känner att där gjorde jag nog bort mig. Men skit i det!

-- Post From My iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar